KLIK SINI

Friday, June 27, 2014

Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways by D'nialicious Cakehouse






nak join ?? klik banner di atas


syarat mudah je 


hadiah :

biskut raya !! (wow kalau nak hadiah tu jom join giveaway ketuk -ketuk aidilfitri hanya kilik (klik) banner diatas mana tahu kot kot ada rezeki kan kan kan ) 

Ketuk-Ketuk Aidilfitri




Ketuk-Ketuk Aidilfitri(KKA) merupakan satu program pertama di Malaysia yang diasaskan oleh Puan Siti Aisyah Bt Zulkifli Ramond yang merupakan seorang pengarah pemasaran dalam syarikat Farich Holdings Sdn. Bhd. Program ini merupakan hak milik dan diuruskan oleh Farich Holding Sdn. Bhd secara sepenuhnya. Program ini direka untuk memberi peluang niaga kepada setiap individu yang berminat menjadi usahawan terutama usahawan muslim.

KKA mengumpulkan pengeluar-pengeluar 'premium cookies' iaitu pengeluar biskut dan kek lapis terbaik dari seluruh Malaysia yang menggunakan bahan-bahan berkualiti dalam menghasilkan biskut mereka. Biskut-biskut dari seluruh malaysia ini dikumpul di HQ(Farich Holdings Sdn Bhd) untuk dijenamakan dibawah program KKA sebelum diedarkan kepada stokis-stokis di setiap negeri sebelum dijual kepada pelanggan. 

Produk KKA ini adalah 100% keluaran muslim dan mempunyai 20 produk iaitu 18 jenis biskut dan 2 jenis kek lapis kukus yang berkualiti dan beraneka rasa. Setiap jenis dihasilkan dengan bahan-bahan yang berkualiti yang berjenama seperti 'Butter Anchor'. Setiap kotak biskut mempunyai 36 keping hingga 60 keping biskut bergantung kepada jenis. 

Senarai jenis dan harga  biskut dan kek lapis boleh dilihat pada katalog dibawah;




Anda boleh dapatkan biskut raya "Premium Cookies Ketuk-Ketuk Aidilfitri' daripada stokis dan agen berhampiran anda.


**tempahan produk-produk KKA akan ditutup selepas minggu pertama puasa 2014**

**update terbaru senarai agen sila ke D'nialiciousBlog**



Friday, June 20, 2014

Giveaway [3]: 1st Anniversary Yana & Dean



1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2014 
Dengan ini Yana Pink Blossom melancarkan Giveaway [3] : 1st Anniversary Yana & Dean. Giveaway ni dianjurkan sempena menyambut genap setahun usia perkahwinan Yana & Dean. 


[ Klik Banner Untuk Join ]


SENARAI HADIAH :-

5 buah Al-Quran + DVD (Tafsir + Tajwid) x 5 pemenang (Random.org)
Cash RM20 x 1 pemenang (Top Referral)
Cash RM20 x 1 pemenang (Ucapan Paling Kreatif & Menarik)


UCAPAN UNTUK YANA & DEAN :-

Semoga ikatan kekal abadi selamanya dan juga semoga dianugerahkan rezeki (zuriat) daripada allah swt dan juga  dengan doa ini,impian Yana&Dean akan tercapai....(Ikhlas dari hati )





*Nota From Yana & Dean  : Semoga bloggerista semua sudi support GA  dan mendoakan yang terbaik buat kami Yana & Dean. Semoga dengan doa-doa daripada kalian, impian Yana & Dean akan tercapai. Insyaallah.



bukti print screen:





Tutorial/Cara untuk Print Screen




Hai,hari ni Aina nak ajar korang cara untuk print screen


1- open file or apa je gambar yng korang nak print screen

2.,klik button dekat laptop/komputer korang (ctrl+alt+PrtSc sysRq) and then, klik ketiga tiga button tu dengan serentak

3- buka aplikasi paint dekat laptop or computer korang (rujuk gmbr di bawah )




4- lepas dah buka app paint dekt laptop or komputer korang  rujuk gambar kat bawah ni.


5- (rujuk gambar dibawah)



6.Lepas tu,keluarlah gambar yang korang print screen tu ...cara nak save pulak tutup app paint and then dia akan keluar macam gambr kat bawah

7-lepastu tekan save
8- Done....mudah je kan ?







Thursday, June 19, 2014

First Giveaway : Fariza - Warna-warni Kehidupan

Assalamualaikum and Hai

Nak join? klik banner diatas

tarikh tamat :30 Jun 


Wednesday, June 11, 2014

Powerbank Giveaway

klik banner untuk join

senarai hadiah 

powerbank
notebook
hadiah misteri
bookmark
banner
keychain


komen tentang blog penganjur:

Header tu comellah nak boleh hehehe ?...Background pun comel polkadot gitu ^^

#2 Mellya and Iola Giveaway Bonanza Supported By Buttons & Cuteness


بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dengan ini, sukacita dimaklumkan
Mellya dan Iola akan mengadakan giveaway bonanza
yang bermula pada
2 May 2014 
dan berakhir pada 25 Jun 2014**

Hadiah-hadiah giveaway bonanza kali ini
ditaja sepenuhnya oleh Buttons and Cuteness.
Dan yang best?!
Setiap penyertaan, layak menerima diskaun voucher yang akan
diberikan pada akhir giveaway nanti.

Jemput join beramai-ramai dan jadi top referral giveaway ini ^^
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Satu set combo brooch untuk pemenang top referral serta hadiah misteri untuk referral
melebihi 200 view

2ND Giveaway Saya Nak: STRIPED SKIRT

Klik banner untuk join

mencari seorang pemenag

hadiah ialah sehelai chiffon striped skirt

Saya nak stripped skirt.
semoga murah rezeki saya .


Giveaway Shawls Lace Beads & Pearls June 2014

Klik banner untuk join

mencari 2 pemenang

senarai hadiah:

Shawl Manik, Lace dan Swarovski Stones (Warna Hitam)
(tempat pertama)

Shawl Manik, Lace dan DMC Stones (Warna Hijau Tiffany)
(tempat kedua)



Giveaway Seronoknya Raya Bersama Sotong


Klik banner untuk join

Senarai hadiah :

Tabung sotong
(3 pemenang)

sotong plushies
(4 pemenang)

sampul duit raya
(20 pemenang)



Bukti print screen :




Tuesday, June 10, 2014

Giveaway Ramadhan 1435H

Nak join? klik banner di atas.

follower yang ke 212

pemenang dipilih secara random

senarai hadiah :

1. Boy's T-Shirt - 1pair.
2. Selimut baby x1 
(Brand Bumble Bee 100% cotton)
3. Toys McD x2 
- Ninja turtle 
- Furby merah
4. Fridge magnet x8
- Dari Cameron Highland
- Donut & ice-cream
5. Hiasan gantung x1 





-Tamat-

Monday, June 9, 2014

Segmen Saya Mahu Doodle Dayang Deno

-Tamat-
**Perhatian
  • 30 Pemenang dicari
  • Setiap pemenang akan mendapat sepasang doodle *seperti yang terdapat pada gambar
  • Cara pemilihan pemenang melalui Random.org 


Tamat : 11.59malam @15 Jun 2014

Beeuti Giveaway #2 by Rafydahouse




Nak join klik banner di atas

Tag:izwani  ,Hazimah Syuhaidah

mencari 2 pemenang

hadiah memang awesome

apa tunggu lagy jom join!!

Tarikh tamat :12 Jun 2014



-Tamat-



Sunday, June 8, 2014

Simple Giveaway PROJEK DRESS BAJET





Nak join klik sini

Syarat mudah je ..Jom join!!

Hadiah masih belum ditentukan

Mencari 3 pemenang bertuah

Tarikh tamat:20 June
















Friday, June 6, 2014

First Giveaway By Asyu Asyura



nak join klik sini (tulisan warna hijau)


Hai !!! Jom join giveaway  ni  .Banyak hadiah menarik .

syarat nak masuk giveaway ni mudah je

giveaway ni anjuran akak Nur Syuhaidah ..ala takkan tak kenal kot  yang comel ,comel tu yang cute tu .


okay kalau tak kenal Saffa boleh bagi nama facebook dia iaitu

jeng jeng jeng


nama fb dia Nur Syuhaidah Ayub  !!! korang jangan lupa add dia tau dan jangan lupa like page dia sekali iaitu  Kasih Untukmu


TAMAT: 12 JUN

TARIKH UMUM PEMENANG :15 JUN

Tinggal beberapa hari je lagi ....Jom join Giveaway ni !!!


Bye!!



-Tamat-








Monday, June 2, 2014

Smile Giveaway by Shad

-Tamat-
Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join


Klik Banner untuk Join

Giveaway ini dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh
Ekin SchmidtAna Solehah | Aimi Syafiqah | Izzat Syahir | Akma Khaieri |
  Nur AmeliaHajarNizam | Nur Intan | Hakimi | Rexylla | Tasha Aqisha
Syamimi dan Shad