KLIK SINI

Monday, January 18, 2016

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER # ROUND 1






Sebenarnya Aina join Segmen Jom Tambah follower by JM Belog..So,untuk pusingan pertama ,Aina kena jawab soalan yang ada kat atas nie..

Jom Cekidaut

1)Nama ~ Saffa Aina.Kalau nak senang panggil Aina je.Anak sulung dalam keluarga dan berumur 14 Tahun... ^^


2)Negeri kelahiran *Pulau Pinang


3) Kalau ada masalah biasanya Aina baca doa permudahkan segala urusan .Tenang sikit hati ni ..Selain itu,Aina akan buka Facebook and chat dengan kawan Aina ..Kawan-kawan Aina selalu buat Aina ketawa sebab diorang ni suka buat lawak tau !!..



4) Sebenarnya idea untuk berblog tu tiba-tiba muncul.Walaupun sebelum ni Aina tak tahu apa-apa pun pasal blog. NGEH..NGEH..NGEH


5)  Aina start berblog pada tahun 2013

6) Ucapan "Selamat Hari Lahir" dari keluarga dan kawan-kawan pun dah cukup istimewa buat Aina.


7)Rasanya Aina masih muda (cehhh).So,tak perlu fikir lagi pasal teman hidup kot hehehe >_<


8) Biarlah rahsia (ecehcehhh) ...Kebanyakan ucapan yang Aina terima pun dari keluarga dan kawan Aina .


9) Blog yang simple dan kebanyakan entri yang ditulis bermanfaat untuk semua pembaca ...yeahh ^^


10) Aina tak tahulah nak bagi berapa peratus....hmm bagi 50% je lah ...50% lagi tolak sebab blog JM takde header , Aina gurau je.. Aina bagi 80% untuk blog JM yeahh ~Ikhlas dari hati tau~ (Wah,sekarang Blog JM dah ada header lah !! cantik ^^ )


4 comments:

  1. ASSALAMUALIKUM. TERIMA KASIH ATAS KOMEN IKHLAS...SALAM KENALAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama..Wah,Blog JM dah ada header lah..cantik ^^

      Delete
  2. ROUND # 2 : http://jmbelog.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-round-2.html

    ReplyDelete