KLIK SINI

Monday, February 15, 2016

Akhirnya!!








Dah baca tajuk atas,hehehe apa yang akhirnya?..Sebenarnya, apa yang Aina nak beritahu korang ialah akhirnya Aina berjaya jugak letak background and border pada tajuk sidebar tu.

Pasti korang dah lama tahu tutorial ni kan?..Aina je yang baru tahu sob sob..Maklumlah baru aktif berblog tahun ni.Tahun lepas jarang buka blog sebab laptop rosak.Rasanya 11 bulan Aina biarkan blog berhabuk..11 bulan wehhh ><..Takpe-takpe tahun ni kita enjoy berblog.Yeahh

Korang nak tahu jugak macam mana nak letak background and border pada sidebar?.Tekan sini or sini tau ^^ 

Dah baca entri ni?..Jangan lupa follow blog Aina..Dah follow?.Mesej dekat shoutbox nanti Aina follow back. ^^..Sorry tau Aina niem jarang tulis entri kebanyakan entri yang ada pun berkaitan GA or segmen..Aina tak pandai nak tulis entri panjang-panjang ni.Newbie la katakan ..Insyaallah nanti Aina akan cuba jugak..Tungguuu!!


6 comments: