KLIK SINI

Thursday, April 7, 2016

Lukis doodle guna paint tool sai




Haritu Aina blogwalking dekat blog Kak Zulfa....Terjumpa cara untuk download paint tool sai...sebenarnya dah lama cari tutorial ni...tapi semua yang Aina try xjadi....Akhirnya tutorial yang Kak Zulfa ni menjadi !! yeayy ^^...Kalau korang nak download jugak tekan sini..

Gambar kat bawah ni doodle2 yang Aina lukis guna paint tool sai...


First doodle..



Second doodle..

Doodle ni xboleh ambik..sorry..xpe,nanti Aina buat yang lain untuk korang..

18 comments:

  1. Hai.. Cakk..
    done follow sini no 106
    Jom berkenal kenalan kita..
    Sudilah kiranya follow teman yea..
    http://tengkubutang.blogspot.my/

    kalau minat kucen.. boleh follow sini juga
    http://kucenkucenbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. wahh cantiknye lukis klau abe nik memang x retilah

    ReplyDelete
  3. pandainya lukis...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #23. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/04/senarai-url-blog-23.html

    pemenang akan diumumkan pada 26 April 2016

    ReplyDelete
  4. Tahniah Adik Aina! Good job.. nanti lukislah banyak2 lagi. Akak pun tak reti lukis doodle cantik2 macam aina. huhu, x kreatif. Singgah lah blog akk bila free ^_^

    http://zulfaonlinediary.blogspot.my/

    ReplyDelete

  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

    ReplyDelete
  6. first time jadi terus camni comel

    ReplyDelete