KLIK SINI

Saturday, July 9, 2016

Blog dah tukar URL





Assalamualaikum!....Aina nak beritahu korang yang blog Aina dah tukar URL from misskitty12.blogspot.com ke ffaaina.blogspot.com...Aina tukar URL blog ni sebab nama "misskitty" tu macam kurang menarik  huhu maklumlah nama "misskitty" tu sebenarnya tercipta since Aina darjah 5 .So,masa tu masih kebudak-budakan hehe..okay lha tu je yang Aina nak beritahu...btw,Selamat Hari Raya semua!! ^^"

4 comments:

  1. aina blogging dari darjah 5 ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah tapi masa tu tak berapa aktif lagi berblogging :)

      Delete
  2. done! follow blog bru kte jgak. blog lama dh tak aktif & tkr ke blog baru ni :

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Comel blog nie =) Siqah singgah dan follow sini. Jemputlah datang ke blog saya juga =D
    #140

    ReplyDelete