KLIK SINI

Saturday, March 12, 2016

GIVEAWAY by RosNordin




Klik banner diatas

Syarat giveaway ni simple je dan hadiah yang disediakan memang wow ..Nak join,tekan banner kat atas ni..

Giveaway berlansung selama 20 hari bermula 11 March 2016 hingga 31 March 2016


Nota buat penganjur: Aina xde instagram..sorry

7 comments:

  1. Takpe yang wajib tu blog je btw thank you Aina sudi join GIVEAWAY by Ros Nordin =)

    ReplyDelete
  2. Salam Aina..Akk singgah dar GA yang sama..All the best dear...Done follow sini 90 http://www.akifimtiyaz.com/2016/03/giveaway-by-rosenordin.html

    ReplyDelete
  3. good luck dari segmen yg sama :D jom join yg ni plak
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segment yg sama
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen yg sama... follow done..

    http://sotskirt.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  6. Salam alaik, salam sejahtera.. datang berkunjung dari GA sama ^^
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  7. good luck aina

    salam kenal dari Rafie #101 dari GA yang sama.

    http://sihatcun-rafie.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

    ReplyDelete