KLIK SINI

Thursday, March 17, 2016

Segmen Cek Ungu





Jom Join

As'salam semua. Nahh jom join segmen Cek Ungu.

Steps dia :

-Follow Cek Ungu.


-Mention dekat comment post ni "Join Segmen and dah follow" . (jgn lupa link blog segment u ols)

-Tag 3 org kawan2 blogger korang yang lain dlm post ni. Tak kesah apa cara and bg tahu dorg nnt yg dorg dah diTag.

-Jawab soalan bawah ni dgn tepat.

   (a) Warna kegemaran Cek Ungu
   (b) Bulan dan tahun Cek Ungu kawen

 -Copy paste je semua benda alah ni and tepek dkt blog korang k.


HADIAH MENARIK

LIMA orang blogger bertuah boleh tebus hadiah berupa :

1. FRIDGE MAGNET LIMITED EDITION. Boleh letak nama korang seringkas and sepadat yg mungkin. (Click sini utk sample hadiah)

2. BLOG u ols akan di tepek kt blog cek ungu ni selama tiba next segmen cek ungu yg akan datang.


Jawapan:

a) Aina rasa warna ungu kot..sebab nama pun Cek Ungu kan? HAHAHA

b)Mula-mula Aina tak jumpa cari jawapan bagi soalan niem..Tapi lepas tengok gambar kawin kat sidebar blog Cik Ungu tu....maybe ni jawapan yang betul iaitu December,2011


Tag:-

-http://wadahpencintailahi.blogspot.my/

-http://fardiyah.blogspot.my/

-http://ucingkadayan.blogspot.my/





  


5 comments:

  1. tq join ye Aina. nantikan pemenang kt next post cek ungu nnt.

    ReplyDelete
  2. Hi Terima kasih tag Ucing.(>_<)Apa apa pun selamat Bersegmen ..Yeaa..

    ReplyDelete
  3. tahniah darling. meh tuntut hadiah.

    http://arfaeza.blogspot.my/2016/03/tahniah-pemenang-utk-1st-segmen-cek-ungu.html?m=1

    ReplyDelete
  4. hAI....
    Kita singgah dr segemnt yg sama.
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/segmen-cek-ungu.html.
    sudi sudi singgah ye belog saya dan join segment http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-by-coretanku.html

    thanks..

    ReplyDelete