KLIK SINI

Friday, June 24, 2016

Cara mudah dapat hadiah!








Hai harini Aina nak ajar korang cara mudah untuk dapat hadiah.Korang hanya perlu daftar,kumpul point (dengan menjawab soalan yang disediakan) and dapat rewards yeayy



Maybe ramai yang xtahu maksud WOOP kan...and Aina pun tak tahu macam mana nak terangkan hehe..So,korang boleh refer pada gambar kat bawah ni..


Ada dua missions yang kita kena jawab iaitu daily misions and big missions.Daily missions tu tak lha susah sangat kacang hijau je..hakss..Tapi,big mission susah sikit...Walaupun big missions tu susah, point yang kita dapat lebih banyak berbanding daily missions.

Btw,kalau korang nak dapat rewards yang best2,korang kena kumpul point banyak2...Tapi, Aina masih belum dapat mana2 rewards sebab point sikit huhu.. setakat ni Aina tak pernah dengar yang WOOP ni penipu..So,korang tak perlu takut untuk join sebab dah ramai yang dapat rewards daripada WOOP ni.

Antara rewards yang disediakan:-



p/s : sebenarnya ada banyak lagi rewards yang korang boleh dapat..Tapi Aina malas nak screen shoot banyak-ii hahah

Haa macam mana?..dah faham?..Kalau korang tak faham boleh komen kat bawah 



NAK DAFTAR WOOP?

KLIK SINI












No comments:

Post a Comment